Verwerking persoonsgegevens

Moorkens verwerkt persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@verbrugghe-interieur.be, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom we gegevens nodig hebben

Moorkens verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Verzenden van ons magazine (op uw aangeven via aanvraagformulier social media, zoekadvertenties of contact)
  • U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om gepersonaliseerde services te kunnen bieden
  • Moorkens analyseert uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

 

Hoe lang we gegevens bewaren

Moorkens zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn bedraagt 7 jaar.

Delen met anderen

Moorkens verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Gegevens worden niet gedeeld buiten de EU.

In kaart brengen websitebezoek

Moorkens gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Moorkens gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@moorkensantwerpen.be. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Moorkens zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Uw persoonsgegevens zullen door ons steeds beschermd worden conform de Verordening (EU) 2016/679 van 27 april 2016 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming oftewel GDPR) en de nationale wetgeving ter uitvoering van deze Verordening.

Moorkens neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@moorkensantwerpen.be. Klacht indienen via de Privacycommissie is mogelijk.

Deze verklaring kan, zonder voorafgaande verwittiging, aangepast worden, in functie o.m. van wettelijke evoluties. We vragen je daarom regelmatig na te gaan of en in voorkomend geval welke wijzigingen aangebracht werden. Wijzigingen treden in van zodra zij op deze website kenbaar worden gemaakt.

Cookies

 

_gat

Deze cookie houdt geen user informatie bij, het stelt onze website in staat het aantal requests te limiteren op doubleclick.net

Duur: per sessie

 

_gid

Deze third party cookie wordt gebruikt door Google Universal Analytics om het aantal paginabezoeken bij te houden.

Duur: 24 uur

 

_ga

Deze third party cookie wordt gebruikt door Google Universal Analytics om een generalistisch beeld te vormen van het aantal paginabezoeken, unieke bezoekers, sessies en campagne data. Er wordt gebruik gemaakt van een random gegenereerde ID.

Duur: 2 jaar

 

_utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmv, _utmz

Deze third party cookies worden gebruikt door Google Analytics om nieuwe bezoeken of sessions te bepalen. Deze cookie wordt aangemaakt wanneer de JavaScript library uitvoerd wordt.

Duur: per sessie tot 2 jaar

 

wp-settings-time-1

Deze wordpress cookie wordt gebruikt om de interface van de website aan te passen voor de wordpress administrators. Deze cookie is enkel van toepassing voor de administrator gebruikers in de CMS database van de website.

Duur: 1 jaar

 

wp-settings-1

Deze wordpress cookie wordt gebruikt om de interface en werking van de website aan te passen voor de wordpress administrators. Deze cookie is enkel van toepassing voor de administrator gebruikers in de CMS database van de website.

Duur: 1 jaar

 

WordPress_clef_session

Deze wordpress cookie is nodig om de administrator beheerszone te kunnen gebruiken.

Duur: 1 jaar

 

_wordpress_cleff_state

Deze wordpress cookie is nodig om de administrator beheerszone te kunnen gebruiken.

Duur: 1 jaar

 

cn_cookies_accepted

Deze cookie wordt gebruikt door het privacybeleid als herinnering om de gebruiker niet nogmaals te vragen om cookies te accepteren.

Duur: 1 maand

 

_wordpress_test_cookie

Deze wordpress cookie zorgt ervoor dat er cookies op de website kunnen worden gebruikt.

Duur: per sessie

 

_fbp

Door Facebook gebruikt cookie om een aantal reclameproducten te laten zien

Duur: per sessie

 

Gegevens verwerkers

Hosting

SiteGround: Hosting van de website

DPA (data processing agreement): https://www.siteground.com/viewtos/data_processing_agreement

 

Mailingsysteem

Mailchimp: module om nieuwsbrieven te verzenden

DPA: https://mailchimp.com/legal/data-processing-addendum/